Skip to main content
  • Pandenbank Blerick

    Op deze pagina presenteren we de panden die momenteel geen invulling hebben. Heb je interesse of ideeën, neem contact op met centrummanagement om samen je wensen en ideeën (vertrouwelijk) te bespreken. Dit levert vaak inzichten en kansen op.

Bent u ondernemer en wilt u graag in het collectief van hartje Blerick aan de slag? Neem dan eens contact op met de centrummanager. Hij bespreekt uw ideeën, wensen en eisen in vertrouwen en denkt met u mee als het gaat om ondernemen in het centrum. Daarnaast kan hij u precies vertellen wat er speelt en hoe het werkt in hartje Blerick. Hij ondersteunt ook bij het inzetten van het transformatiefonds, beschikbaar gesteld door gemeente Venlo.

Hieronder ziet u enkele panden die momenteel leeg staan. We tonen niet alles. Dus bent u naar iets specifieks op zoek, laat het ons weten. Er is vaak meer mogelijk dan u zelf in eerste instantie ziet of denkt.

TE HUUR: Kloosterstraat 14

Huurprijs op aanvraag

Te huur: Winkelruimte - Horeca mogelijk Midden in het centrum van Blerick aan de hoofdwinkelstraat ligt dit multifunctionele winkelpand. De Kloosterstraat is de hoofdwinkelstraat van het Blerickse centrum en vormt de verbinding tussen enerzijds het Laurentiusplein.

Wilt u ondernemen in hartje Blerick? Neem contact op met de centrummanager via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

TE KOOP: Kloosterstraat 18

Huurprijs op aanvraag

TE KOOP EN/OF TE HUUR: WINKEL-/WOONPAND met zeer ruim dakterras gelegen op goede locatie aan de van oudsher hoofdwinkelstraat van het stadsdeel Blerick.
De WINKELRUIMTE is tevens separaat te KOOP én te HUUR.

Wilt u ondernemen in hartje Blerick? Neem contact op met de centrummanager via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

TE HUUR: Kloosterstraat 38

Huurprijs op aanvraag

In het centrum van Blerick aan de Kloosterstraat en hoek 1e Graaf van Loonstraat een winkelruimte op de begane grond met kelderverdieping.

Begane grond: Winkelruimte (ca. 128m2) te bereiken via de Kloosterstraat en de 1e Graaf van Loonstraat (2 entrees). De winkelruimte is voorzien van een toiletruimte, meterkast, en keukenblok. De winkelruimte is op te splitsen in 2 delen met ieder een eigen ingang. Inclusief kelder a 85m2.

Wilt u ondernemen in hartje Blerick? Neem contact op met de centrummanager via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!