Skip to main content
Agenda

Sinds enige tijd hanteren we in Blerick de slogan "Beleef het in Blerick". Op vele verschillende manieren wordt dit tot uiting gebracht en op een aantal speciale momenten dragen we deze zin extra uit. Zo organiseren wij een aantal keren per jaar een thema-event. Op deze dagen staat het Blerickse centrum bol van zang, dans, eten, drinken en bijzondere producten, altijd opgesierd met een aantal leuke attracties. Bezoek deze dagen en ervaar dat winkelen in Blerick Centrum bijzonder leuk en extra gezellig kan zijn. Er zijn ook activiteiten die niet door ons worden georganiseerd, maar wel extra gezeligheid brengen in relatie tot het centrum. We nemen de vrijheid die ook hier te vermelden. Ontbreekt er iets aan deze kalender, laat het ons weten!

EVENEMENTEN / ACTIVITEITEN / KOOPZONDAGEN 2024

Jaarlijks organiseren we diverse leuke events. In het voorjaar is er een grote Koningsmarkt, in de zomer een zonnige Vakantiemarkt, in het najaar een verrukkelijk verwenweekend en/of cultureel event. Het jaar wordt afgesloten met een sfeervol winterevent. Verder staan er tal van zaken die ook in hartje Blerick worden georganiseerd. Kijk en kleef aan. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons weten via ons contactformulier. 

Programma 2024 (markten / activiteiten / koopzondagen):

INSCHRIJVEN COMMERCIELE MARKTEN
Inschrijven voor de markten kan via evenementen organisatie EERI. Stuur een mail naar markten @ winkelhartblerick.nl of kijk op de website van EERI. Heb je vragen over het programma van de dag, stuur ons dan een berichtje. Heb je zelf een idee of vragen, neem contact op.

BELEEF HET IN BLERICK!