Skip to main content

Pinksterkermis 17 tot en met 22 mei 2024

De Pinksterkermis in Blerick is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend in hartje Blerick. Het is een feestelijke gelegenheid waar jong en oud samenkomt om te genieten van allerlei attracties en vermaak.

> WIN GRATIS KERMISMUNTEN (klik op de link)

De Pinksterkermis in Venlo-Blerick is een lange traditie die teruggaat tot in de jaren 50 van de vorige eeuw. Destijds waren het vooral kermisattracties als de draaimolen en de zweefmolen die de aandacht trokken van het publiek. Tegenwoordig is er echter veel meer te beleven tijdens de Pinksterkermis in het centrum van Blerick.

Zo zijn er tal van spectaculaire attracties te vinden op de kermis in Blerick, zoals de Deca Dance, Lost adventure, X Treme Trip en de familie achtbaan. Deze attracties zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zorgen ook voor de nodige adrenalinekick bij de bezoekers. Voor wie het allemaal wat rustiger aan wil doen zijn er uiteraard ook nog de traditionele kermisattracties te vinden, zoals de draaimolen en de schiettent. 

Naast de attracties zijn er tijdens de Pinksterkermis in Blerick ook veel kraampjes te vinden waar lekkernijen en souvenirs worden verkocht. Zo kun je er onder meer terecht voor suikerspinnen, oliebollen, poffertjes en andere lekkere snacks. Ook zijn er diverse spelletjes te vinden waar je mooie prijzen kunt winnen, zoals knuffelberen en andere pluche beesten.

De Pinksterkermis in Blerick is een evenement dat niet gemist mag worden. Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen wel wat te beleven op deze gezellige kermis. Het is een mooie gelegenheid om even helemaal los te komen van de dagelijkse sleur en te genieten van alles wat deze prachtige kermis te bieden heeft.