Skip to main content

't Raodhoes

Antoniusplein 2, 5921 GV Venlo-Blerick

  • 077 382 10 04
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom bij 't Raodhoes
Waar culturele, sociale en commerciele activiteiten elkaar ontmoeten in een hedendaagse ambiance.

Maak gebruik van onze faciliteiten, u kunt bij ons terecht voor Workshops, recepties, vergaderingen, feesten, trouwerijen, koffietafels, seminars, (theater)voorstellingen, etc. 't Raodhoes is de huiskamer voor iedereen!

Diversiteit aan mogelijkheden
De intieme, grote zaal met 358 zitplaatsen in theater-opstelling vormt de kern van het complex en is uitgerust met alle moderne technische faciliteiten voor de uitvoering van onder andere toneel, muziek, film, dans en presentaties.
De grote zaal, de kleine zaal en de foyer zijn door middel van verschuifbare wanden met elkaar te verbinden waardoor er ruimte ontstaat voor circa 2.000 bezoekers, uitermate geschikt voor grote publieksevenementen.
Naast de grote zaal is er een prachtige trouwzaal voor diverse activiteiten en zijn er een vijftal kleinere zalen die vaak worden ingezet voor workshops, vergaderingen, trainingen, etc.
trouwzaal Raodhoes met meubilair ingerichtvergaderzalen 8 en 9 gecombineerd

Zakelijk
Dankzij het multifunctionele karakter is 't Raodhoes een geschikte locatie voor al uw zakelijke evenementen, van vergadering tot groot event! Kijk hier voor meer informatie.

Verenigingen
't Raodhoes is een vaste thuishaven voor een groot aantal verenigingen. Ze vinden er hun plek en voelen zich thuis bij ons!

Grand Café/foyer
In de foyer/grand cafe op de begane grond van 't Raodhoes kunt u ook terecht voor een heerlijke kop koffie of een klein hapje. Tevens treft u altijd de actuele krant. We hanteren hier een kleine kaart. Voor een uitgebreide lunch of diner kunt u terecht in onze Brasserie Gooije Raod. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u dan ook graag op elk moment van de dag van dienst. In de zomermaanden is het bovendien goed toeven op het ruime terras aan het Antoniusplein!

Kortom, we treffen elkaar in 't Raodhoes!

>Bezoek de website