Skip to main content

Eerste uitgave Blerickse Courant

Eerste nieuwe Blerickse Courant gepresenteerd!

DE EERSTE BLERICKSE COURANT! 🥳

Vandaag is de eerste (nieuwe) Blerickse Courant gepresenteerd, Nadat de aankondiging vandaag al in De Limburger werd gedaan, was het vanmiddag tijd om het eerste gedrukte exemplaar in ontvangst te nemen! Uitgever Henk Brugman nodigde Omroep Venlo uit in hartje Blerick om het goede nieuws nog verder te verspreiden! https://omroepvenlo.nl/nieuws/artikel/blerick-heeft-toch-weer-een-eigen-krant

Diverse ondernemers uit hartje Blerick adverteren ook in deze editie. Daarnaast hebben vele Blerickenaren, ook uit Boekend en Hout-Blerick, hun medewerking verleend door kopij in te sturen en interviews af te geven. Dat is geweldig! Laten we de krant met de hele gemeenschap bestaansrecht geven en regelmatig nieuws insturen en adverteren.

HUIS-AAN-HUIS BEZORGD
De Blerickse Courant wordt dit weekend (vanaf vandaag tot en met zondag) huis-aan-huis in Blerick, Boekend en Hout-Blerick bezorgd. Daarnaast komen er ook diverse uitgiftepunten (waar precies, volgt nog). Geef dit nieuwe initiatief de ruimte en de kans om de bezorging goed te laten verlopen. Heb je ná zondag thuis geen Courant in de bus ontvangen, laat het dan even weten via https://deblericksecourant.nl. Dan helpen we de uitgever het nóg beter te doen.

Laten we samen de schouders onder dit nieuwe initiatief zetten! Het helpt ons, het mooie stadsdeel Blerick nog beter op de kaart te zetten en elkaar te informeren over wat er speelt in de wijk en bij de club.

💛 Beleef het in Blerick! 💙