Skip to main content

De week van de stenen winkel in hartje Blerick

๐—Ÿ๐—ผ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป. Zij zijn de ruggegraat van de lokale economie en bepalen de sfeer van hartje Blerick!

Tijdens de week van de Stenen Winkel (13 t/m 19 mei 2024) willen we jou extra aanmoedigen om onze Blerickse ondernemers te steunen!

๐—›๐—ผ๐—ฒ?

๐Ÿ’™ Koop iets extraโ€™s: Ga langs bij jouw favoriete winkel en koop iets extraโ€™s. Zo help je de droom van een lokale ondernemer waar te maken รฉn steun je de lokale economie. Denk bijvoorbeeld aan een cadeautje voor jezelf, een leuk item voor in huis, of iets lekkers voor bij de koffie.

๐Ÿ’™Like & share: Laat jouw liefde voor lokale winkels zien op social media! Like en share de berichten van jouw favoriete winkels in de buurt. Zo help je hen om nieuwe klanten te bereiken.

๐Ÿ’™Spread the word: Maak een foto van jouw aankoop bij een lokale winkel en deel deze met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Zo help je anderen om te zien hoe leuk het is om lokaal te shoppen!

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt

๐Ÿ’™ Koop het in Blerick! ๐Ÿ’›