fbpx

KERST KOOPZONDAG 18-12
Winters Winkelhart... De feestdagen zijn in aantocht. Kerst komt eraan! En dan wordt het altijd extra gezellig. Thuis èn in het centrum. Op 18 december organiseren wij Winters Winkelhart, een extra koopzondag, speciaal voor de laatste kerstinkopen. Maar ook om er een gezellige dag van te maken. Winkelcentrum de Wieën doet natuurlijk ook mee. Daar zijn de winkels ook geopend. En de kerk sluit aan. Ze organiseren een minimarkt, om de enorme energiekosten op te vangen. Zeker een bezoekje en donatie waard in kersttijd.
 
We hebben enkele koren uitgenodigd om te komen zingen op diverse plekken, er komt een klein foodplein op hoek Kloosterstraat - 1e graaf van Loonstraat en voor de kids komt er een Kerst Knutsel Keet op het Carleysplein. Dus gezellig shoppen, smikkelen en entertainment voor jong en oud!
 
Kom koopzondag 18 december naar het centrum en geniet o.a. van:
  • KERST KOREN
  • KERST KNUTSEL KEET VOOR KIDS
  • FOOD PLEIN (hoek Kloosterstraat - 1e graaf van Loonstraat)
  • OP DE FOTO MET DE KERSTMAN!
  • MINIMARKT Kerkplein (inkomsten om de enorme energiekosten van de kerk op te vangen)
  • CLOWNTJE POLKA VOOR 'T RAODHOES (oversteek naar kerk en maas)
  • CHIELKE OVERAL IN HET CENTRUM

Bij de Antoniuskerk:
In de St. Antoniuskerk in Blerick gaan verschillende plaatselijke zangers en koren, waaronder Orpheus en Het Blericks Mannenkoor, zondag 18 december tussen 14.00 en 17.00 uur ‘Zingen rond de kerststal’.

Ook is er ruimte voor verhalen of gedichten te beluisteren. Het is een nieuw initiatief vanuit de Lambertusparochie. Het streven is om deze activiteit te laten uitgroeien tot een jaarlijks terugkerende middag met koor- en volkszang en muziek. De toegang is gratis. De organisatie zorgt voor koffie, thee en limonade.

Gezelligheid & vertier voor jong en oud!
❤ BELEEF HET IN BLERICK ❤
 
 
poster winters winkelhart 18 12 2022
naar boven...