fbpx

Kloosterstraat 27 Blerick te huur

De winkelruimte ligt midden in de Kloosterstraat, de traditionele hoofdwinkelstraat van Blerick. De Kloosterstraat is de directe verbinding tussen enerzijds de omgeving van de Carleysplaats waar onder andere Albert Heijn, Scapino en Action zijn gevestigd en anderzijds winkelcentrum de Wieën met onder andere vestigingen van Jumbo, Hema en Blokker. De deelgemeente Blerick heeft een primair verzorgingsgebied van circa 30.000 consumenten.

De locatie ligt direct bij van Heijster schoenen, Rooijakkers mode en fam. Peters Cabooter mode.

Object
Gunstig gelegen winkelruimte van ca. 200 m2. De winkelruimte bestaat uit ca. 190 m2 winkeloppervlak en een secundaire ruimte met keuken/pantry aan de achterzijde. Aan de voorzijde van de winkel (onder de trapopgang naar de bovenwoning), bevinden zich een trapkast met opstelling elektrameters en een toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje. Tevens heeft de winkelruimte de beschikking over een magazijn/berging van ca. 40 m2 aan de achterzijde, bereikbaar via een vrije achterom en 2 á 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat met dien verstande dat als uitgangspunt voor de verhuur een casco winkelruimte geldt.Kloosterstraat 27 straatbeeldKloosterstraat 27 binnen

Huurtermijn
5+5 (afwijkende looptijd in overleg bespreekbaar);

Aanvaarding
In overleg.

Huurovereenkomst
ROZ huurovereenkomst winkelruimte.

Bankgarantie/waarborgsom
3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Indexering
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).

Bestemmingsplan
Op het aangeboden object is het bestemmingsplan 'Centrum Blerick' van toepassing en binnen dit bestemmingsplan heeft het object de bestemming 'Centrum'. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor:

  • detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
  • maatschappelijke voorzieningen;
  • cultuur en ontspanning, geen speelhallen, amusementscentra, bioscopen en casino's zijnde;
  • dienstverlening;
  • horeca in de horecacategorie 1 en 2 detailhandel op de begane grond, cultuur en ontspanning, dienstverlening en horeca in de categorie 1 en 2.

Aanvaarding per direct in onderling onderleg.

Bijzonder bepaling
Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/huurder/onderhuurder/opdrachtgever.
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van eventuele onjuistheden en/of wijzigingen kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

TE HUUR IN BLERICK

Kloosterstraat 27 Blerick

  • Huurprijs: € 1.750,- per maand
  • oppervlakte: 200 m²


Interesse? Neem direct contact op via ons contactformulier.

naar boven...