fbpx

Kloosterstraat 29 Blerick te koop

Wilt u goedkoop wonen of weinig betalen voor uw bedrijfsruimte? Dat kan!
Bij dit object kunt u zelf boven de winkelruimte wonen en de huur van deze winkelruimte grotendeels via uw hypotheeklasten laten dekken. Of, u verhuurt de bovenwoning en u betaalt zelf weinig aan bedrijfshuisvesting. Dat kan allemaal omdat de woning en winkelruimte gescheiden nutsvoorzieningen hebben en een aparte ingang.

Wonen en werken in Blerick
Het kerkdorp Blerick, gemeente Venlo, is zeer centraal gelegen aan de Maas en is via de A73, Nijmegen – Roermond en de A67, Eindhoven – Duisburg uitstekend bereikbaar. Het gezellige centrum kenmerkt zich door de grote hoeveelheden winkels, een overdekt winkelcentrum en diverse horecagelegenheden. Blerick biedt een breed scala aan woongenot, natuur en bedrijvigheid en er zijn, naast de weekmarkt op vrijdag, jaarlijks talrijke culturele en sportieve activiteiten. Hierdoor wordt het wonen en werken in Blerick als zeer prettig ervaren.

Locatie
De Kloosterstraat is zeer centraal gelegen in het winkelhart van Blerick, gemeente Venlo. Vanuit het overdekte winkelcentrum "De Wieën" loopt u zo de Kloosterstraat in, alwaar een groot aantal bekende winkels zijn gelegen die als echte publiekstrekkers worden aangemerkt. Vanuit de Kloosterstraat zijn ook de overige primaire voorzieningen zoals scholen diverse supermarkten en het verenigingsleven, rijkelijk aanwezig.

kloosterstraat 29 Blerick 3

Algemeen
Het betreft een goed onderhouden winkelruimte met eengezinswoning / bovenwoning met riant dakterras in het winkelhart van Blerick. Dit ruime object met een totale inhoud van ca. 870 m3 is gebouwd in 1984 op een perceel van 235 m2. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas, spouwmuurisolatie en dakisolatie. De alarminstallatie van de winkel en het woonhuis zijn apart te bedienen. Ook hebben de winkel- en woonruimte een aparte ingang, zodat wonen en werken ideaal te combineren is en privé en werk gemakkelijk kunnen worden gescheiden. Het object is aan de achterzijde via een eigen achterom bereikbaar. Kortom, bent u op zoek naar een eengezinswoning met een ruime winkelruimte op een goede locatie, dan is een bezichtiging zeker een aanrader.

Winkelruimte souterrain
Via de winkelruimte is de ideale provisiekelder te bereiken met een oppervlakte van ca. 30 m2.

Winkelruimte begane grond
Eigen entree in een glazen pui met een frontbreedte van 5 m1. De gehele frontbreedte is af te sluiten middels een elektrisch rolluik. Het winkeloppervlakte bedraagt 125 m2 en is voorzien van een airco-unit. Aan de achterzijde bevindt zich een kantoorruimte, keukenunit en separate toiletruimte met closet en fonteintje met een totale oppervlakte van ca. 15 m2. De winkelruimte heeft een eigen Nefit CV combiketel ui 2012. De winkelruimte biedt nog de mogelijkheid om aan de achterzijde uit te bouwen. Momenteel is er in de achtertuin nog een ruime, praktische berging aanwezig.

Woonhuis begane grond
Via een eigen ingang komt u in de hal met toegang tot de winkelruimte en de trapopgang naar het woonhuis.

Woonhuis eerste verdieping
Overloop met bergkast. Toiletruimte met closet en fonteintje. Ruime woonkamer (38 m2) met videofooninstallatie en sfeervolle openhaard. De open keuken is uitgevoerd in een praktische L-vormige aanrechtcombinatie met gezellige eetbar en diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser en keramische kookplaat met wasemkap. Via de keuken is de ideale bijkeuken met wasmachineaansluiting bereikbaar. Het riante dakterras is gelegen op het Zuid-Westen en heeft een oppervlakte van ca. 60 m2.

Woonhuis tweede verdieping
Overloop. Drie fijne slaapkamers van respectievelijk 11 m2, 11 m2 en 12 m2. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, closet en vaste wastafel. Via de ruime berging (6 m2) is de derde verdieping te bereiken.

Woonhuis derde verdieping
Deze verdieping is via een vaste trap te bereiken. Momenteel wordt deze verdieping gebruikt als bergzolder en bevindt zich hier de CV ketel (1983) met warm water geiser voor de woning. Deze verdieping leent zich uitstekend voor het creëren van een vierde slaapkamer.

Kloosterstraat 29 Blerick

  • prijs: € 425.000,00
  • oppervlakte: 125 m2

Heeft u interesse? Neem dan contact op via ons contactformulier.

naar boven...