fbpx

Oogwereld Maurice opent deuren in Blerick!

Per 1 mei openen Maurice Janssen en Inge Meevissen hun nieuwe optiekzaak Oogwereld Maurice aan de Kloosterstraat 48 in Blerick. De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de winkel te verbouwen en in te richten. Maurice en Inge zijn er dan ook helemaal klaar voor om klanten te verwelkomen en onderscheidende oogmode en hoogstaande oogzorg aan te bieden.

Kwalitatieve oogzorg
Ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Je kunt bij Oogwereld Maurice kiezen uit een grote collectie brillen, soorten contactlenzen en bent bij hun zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die jouw ogen verdienen. Ze werken tevens met de nieuwste apparatuur waarmee de gezondheid van de ogen en het zicht van jong en oud kunnen worden onderzocht.


Oog voor Maurice en Inge
Maurice Janssen is al 32 jaar werkzaam in de optiek en heeft zodoende ruime ervaring in het aanmeten van allerlei soorten brillenglazen en contactlenzen. In 2010 is hij bij Oogwereld Philip in Asten komen werken. Een groep van zelfstandige optiekzaken waar ook Oogwereld Maurice onderdeel van gaat uitmaken. In september 2020 is Maurice voor de liefde van de geboren en getogen Blerickse Marian Verstegen naar Blerick verhuisd. Hier opent hij nu samen met Inge Meevissen uit het Limburgse Swalmen Oogwereld Maurice. Inge is opticien en bijna klaar met de opleiding contactlensspecialist.


Openingsactie!
Benieuwd wat Maurice en Inge voor jouw ogen kunnen betekenen? Ze nodigen je graag uit om de winkel te komen bezoeken en onder het genot van een kopje koffie of thee de vele mogelijkheden met je te bespreken. Als welkomstcadeau ontvang je t/m 31 mei 2021 op de aanschaf van een complete bril 50% korting op het montuur.


Oogwereld Maurice
Kloosterstraat 48, Blerick
www.oogwereld.nl

Facebook: Oogwereld Maurice 
Instagram: oogwereldmaurice

Oogwereld Maurice opent

naar boven...