fbpx

Ondernemerloket Venlo geopend!

Met verenigde krachten werken we momenteel zo goed als het kan samen om de Corona-crisis aan te pakken. In de eerste plaats is gezondheid en welzijn natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar ook economisch heeft het Corona virus zijn weerslag op de motor van onze economie: de middenstand. De winkeliers, de horeca, de eenmanszaken en allen die ons Blerick-Centrum kleur geven.

In verband met het corona virus opent de Gemeente Venlo donderdag 19-3 om 9 uur het ondernemersloket. Dit ondernemersloket wordt ingezet als gemeentelijk informatieloket voor corona-maatregelen, dit in nauwe samenwerking met het Venlose bedrijfsleven. Het Venlose bedrijfsleven wordt vertegenwoordigd door Venlostad.com, BIZ Tegelen, BIZ Blerick, Ondernemend Venlo, Koninklijke Horeca Nederland, MKB Limburg en Venlo Partners.

Het ondernemersloket is te bereiken via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 14 0 77.

Overige informatie is vanaf morgen beschikbaar op https://www.venlo.nl/informatie-coronavirus.

Op deze wijze realiseren we in roerige tijden een herkenbaar punt voor alle ondernemers rondom alle vragen en zorgen die er zijn. Het ondernemersloket is zo een verbindende schakel tussen alle partijen. Uiteraard staan we zelf in Blerick-Centrum ook dicht op onze ondernemers en bieden we hulp waar mogelijk / wenselijk.

meer informatie staat o.a. op:

 

 

naar boven...