fbpx

 

Pijpers Social headerOnderneem het in Blerick.

Welkom in Blerick-centrum. Hier is het goed winkelen, wonen en ondernemen in hartje Blerick. En om dat kracht bij te zetten, is de campagne "Onderneem het in Blerick" opgezet, waarbij ondernemen in Blerick-centrum centraal staat. Bent u geïnteresseerd, wilt u graag meer weten over het sterke ondernemerscollectief en ondernemen in hartje Blerick? Neem dan contact op met de centrummanager Sjoerd van Heijster via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij neemt u graag aan de hand en maakt u wegwijs in de kansen en ontwikkelingen in hartje Blerick. Welke panden zijn beschikbaar? Hoe groot zijn ze, wat is de huurprijs? Wat is BIZ Blerick, wat is Winkelhart Blerick, wat is De Wieën Blerick, welke ondernemersverenigingen zijn er? Werken de ondernemers samen? Wie betaalt de kerstversiering? Wie organiseert evenementen en activiteiten? Wie is aanspreekpunt voor afval? Moet ik me bij gemeente Venlo melden als ondernemer? Op vele vragen krijgt u met één gesprek, inclusief een kop koffie antwoord. 

CAMPAGNE 
De campagne "Onderneem het in Blerick", toont het verhaal van zes gepassioneerde ondernemers uit het centrum. De variatie van deze ondernemers laat zien dat het ook over u kan gaan. Bakker, kapper, opticien, winkelier of horeca-ondernemer, ondernemen in Blerick-centrum is voor velen weggelegd. En het collectief waar u in beland, voelt als een warm bad. Vraag de ondernemers maar eens naar hun ervaring. Je staat er nooit alleen voor. Je kunt met alle vragen bij elkaar terecht. En er worden gezamenlijk activiteiten georganiseerd. Dat is goed voor iederéén. 

PERSBERICHT
In het hart van Blerick wordt flink aan de weg getimmerd. Ondernemers, vastgoedeigenaren, gemeente en andere stakeholders spannen zich allemaal in voor een toekomst proof centrumgebied. En dat is hard nodig. Om het ondernemerschap in het Blerickse centrum te stimuleren, starten we nu ook de campagne “Onderneem het in Blerick” op. In navolging van deze eerdere acties is er in het najaar van 2021 gestart met de ontwikkeling van een campagne richting het ondernemerschap in hartje Blerick. Goed voor de verhuurder om nieuwe ondernemers te vinden, goed voor de huurder om het samen-gevoel onderling uit te drukken. De ondernemers zijn via een oproep gevraagd om mee te doen met de campagne. Uiteindelijk is de campagne met een zestal ondernemers ontwikkeld. Met zes uiteenlopende beroepen en winkels uit hartje Blerick zetten we de variatie van en het samen ondernemen in Blerick centraal. De campagne appelleert aan de wens om de leegstand in te vullen en tegelijkertijd aan het sterke Blerickse collectief waar het prettig ondernemen is.

Download het hele persbericht hier

 

Onderneem het in Blerick Kavally 

 

naar boven...