fbpx

Opening Nova Curae

Dinsdag 18 februari, zal Nova Curae haar deuren openen. U bent om 11 uur van harte welkom bij de officiële opening.

NOVA CURAE ZORGGROEP BV GROEIT VERDER EN OPENT EEN NIEUWE VESTIGING IN VENLO-BLERICK.

Om mensen met een migratie achtergrond een steuntje in de rug te geven, werd begin 2016 de eenmanszaak Nova Curae, gevestigd aan de Bilserbaan 19D te Maastricht, opgericht. Dat steuntje in de rug werd al snel een compleet dienstenpakket, met vele mogelijkheden en grote verantwoordelijkheden. Het team van ambulante hulpverleners breidde uit en een tweede vestiging in Sittard startte in 2018. Om al deze ontwikkelingen het hoofd te kunnen bieden, werd besloten de eenmanszaak om te zetten in Nova Curae Zorggroep B.V. en Nova Curae B.V.

Trots mogen we zijn op onze volgende stap met de opening van onze nieuwe vestiging in Blerick-Venlo. Dit vindt plaats op 18 februari a.s. om 11:00 uur aan de Kloosterstraat 2 in Blerick-centrum.

WAT DOEN WE BIJ NOVA CURAE:

• Het verrichten van werkzaamheden op het gebied van jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning, psychosociale en pedagogische hulpverlening, ambulante hulp bij gezin-, opvoed- en opgroeiproblemen.

• Onze medewerkers hebben zelf een migratieachtergrond en begrijpen en verstaan de cliënten. Met als motto “Iedereen hoort erbij” hopen we ook in Venlo en omstreken een bijdrage te leveren aan de multiculturele samenleving.

VOOR MEER INFORMATIE:

Nova Curae B.V. – Praktijk voor psychosociale hulpverlening en maatschappelijk werk
Bilserbaan 19 D 6217 JD Maastricht
www.novacurae.nl/
043 750 13 45

opening Nova Curae

naar boven...