fbpx

Martien Hermans bedankt!

Afgelopen ledenvergadering werd er stilgestaan bij het vertrek/afscheid van onze penningsmeester Martien Hermans. Martien was reeds lange tijd lid en penningmeester van het bestuur van Winkelhart Blerick. Eerst van de Winkeliersvereniging, later als lid bij Stichting Ondernemersfonds Centrum Blerick / BIZ (Winkelhart) Blerick. Aangezien Hermans zijn werk bij Rabobank Venlo ook heeft afgerond, was deze stap een logische keuze.

Martien: "Ik heb een mooie tijd gehad en met veel toewijding en plezier de financiën van Winkelhart Blerick beheerd. Nu is het tijd voor andere leuke dingen".

Voorzitter Rob Pijpers: "Natuurlijk is het vertrek van Martien aan aderlating voor Winkelhart. Alle kennis en expertise die Martien in zijn werkzame carrière bij Rabobank heeft opgedaan, bracht hij ook bij Winkelhart Blerick als penningmeester in de praktijk. Dat gaan we zeker missen".

Als blijk van waardering schudt de voorzitter de penningmeester de hand en biedt hem gepast een mooi presentje aan om van te genieten. "Martien bedankt!"

naar boven...