fbpx

Koningsdag maandag 27 april 2020!

Eén dag in het jaar kleurt Blerick compleet oranje. Op Koningsdag natuurlijk! Winkelhart Blerick kent al vele jaren een zeer uitgebreide Oranjemarkt. Een mooie traditie op Koningsdag, die in de wandelgangen de grootste van heel Limburg wordt genoemd. Op 27 april, de nationale feestdag, wordt iedere vierkante meter van het Blerickse centrum oranje.

KINDERFANTASIEMARKT
In hartje Blerick start op maandagochtend om 7:00 uur ’s-ochtends de KinderFantasieMarkt. Tijdens deze vrijmarkt verkopen kinderen zelfgemaakte en tweedehands spullen. Dit brengt volop bedrijvigheid en gezelligheid!

KAARTVERKOOP
De kaartverkoop voor de KinderFantasieMarkt is op maandag 6 april van 19 tot 20.30 uur in Clublokaal de Boei. Adres: Drie Decembersingel 52F, Blerick. Prijs 4,- per kaart. Aub contant betalen!

GEEN AFVAL!
De organisatie zet dit jaar net als vorig jaar extra in op de duurzame gedachte. Afgelopen jaar werd er veel minder afval achtergelaten. Gelukkig, want al dat afval is uiteraard slecht voor het milieu en zeer kostbaar om af te voeren. Er zal dus wederom géén vuilniswagen meer beschikbaar zijn en iedere verkoper wordt erop gewezen niet verkochte spullen weer mee naar huis te nemen. Laten we hier samen op toezien.

KONINGSMARKT
Dit kleurrijk geheel gaat vanzelf over in de grote oranjemarkt die als een groot lint door het hele centrum staat opgesteld. Vele kooplieden zijn van de partij om hun producten aan te prijzen. De commerciële markt en de winkels zijn op deze maandag 27 april geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Het beloofd een fantastische dag te worden voor jong en oud!

EXTRA AMUSEMENT
Kinderamusement met CHIELKE, en Beats & Boogies '81! Op het podium op het Antoniusplein zal ook een Dienstenveiling plaatsvinden voor de jeugd van HVB en SVB. Naast kraampjes, standwerkers, verkoopwagens en mooie acties van de Blerickse winkeliers, wordt er ook een flinke portie entertainment aangeboden. Tussen 14 uur en 18 uur zijn er diverse optredens op het Antoniusplein. Op het podium treedt vanaf 14 uur Beats & Boogies '81 op. Ze spelen in 3 sets het complete dak eraf! Een powerband met een geweldig repertoire. Voor de kids wordt er een leuke attractie geplaatst en Chielke is er natuurlijk ook weer bij. Die wil dit feestje niet missen! Tot maandag 27 april op de grootste oranjemarkt van Zuid Nederland!

 

KAARTVERKOOP KINDER-FANTASIE-MARKT

Wil jij op deze vrijmarkt staan? De kaartverkoop voor de KinderFantasieMarkt bij de Reddingsbrigade is op maandag 6 april van 19 tot 20.30 uur in Clublokaal de Boei. Adres: Drie Decembersingel 52F, Blerick. Prijs 4,- per kaart. Maximaal 2 kaarten per persoon. Aub contant en gepast betalen!

Een kaartje kost maar 4,- en je mag maximaal 2 kaartjes per persoon kopen. Er kan alleen contant en gepast worden betaald. Volg ook ons Facebookevent voor de laatste informatie en laat meteen je Facebookvrienden weten dat je er ook bij bent :) 

Heb je een commerciële kraam en interesse om op de Koningsmarkt te staan? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 foto © Wim van Groenendaal

naar boven...