fbpx

We zetten de boeken buiten!poster 22 3 19 lr

Afgelopen vrijdag was het gezellig in hartje Blerick. De foto's met Chielke staan op Facebook. Kijk snel even :)

---------------

Vrijdag 22 maart wordt er tijdens de weekmarkt in samenwerking met Bibliotheek Venlo een ware huiskamer gecreëerd voor kids. En het wordt lekker voorjaarsweer, dus kom gezellig naar hartje Blerick. Bibliotheek Venlo verkoopt dan gebruikte boeken voor een prikkie en Chielke komt ook!

Knutselen, voorlezen, boeken kopen
Tijdens de middag kunnen kinderen ook lekker knutselen en wordt er voorgelezen. De voorleeskampioen van de Titus Brandsma school is er ook bij. De voorleesbus komt ook. En Chielke heeft zich ook al gemeld. Die is er deze middag tussen 14u en 16u ook bij. Opa Jos en Sans Fin kleden de huiskamer compleet aan inclusief tapijt, tafeltje en schemerlamp! Bij 't Zuske wordt de minibieb gepresenteerd en uiteraard kunt u bij de Bruna en Primera terecht voor de nieuwste boeken.

Tijden
De vrijdagmarkt is van 13.30u tot 19.30u. De kinderboeken huiskamer is er van 14.00 uur tot 19.00 uur. Chielke is er tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Zien we jou ook vrijdagmiddag met papa, mama, broertje, zusje, opa, oma, vriendje, vriendinnetje? Kom gezellig even naar onze gezellige huiskamer. Tot dan!


naar boven...