fbpx

Beleef het in Winkelhart Blerick
U heeft kunnen zien en lezen dat Winkelhart Blerick met enige regelmaat evenementen en markten organiseert. Daarnaast heeft Blerick een gezellig weekmarkt op vrijdagmiddag. Lijkt het u leuk en interessant om deel te nemen aan een van deze evenementen of markten in Blerick, dan kunt u zich altijd inschrijven. Wij zijn continu op zoek naar bijzondere kooplieden en standwerkers. Denkt u dat u een aanvulling bent voor één van onze evenementen in Winkelhart Blerick Centrum, twijfel dan niet en schrijf u in via onderstaand inschrijfformulier. U vindt op deze pagina ook onze algemene voorwaarden en de prijslijst voor deelname aan onze evenementen. U kunt de bestanden openen met het programma acrobat reader van Adobe. Wij werken voor de organisatie van deze evenementen nauw samen met H&H Marktkramenverhuur. H&H verzorgt wekelijks voor diverse gemeentes de weekmarkten, maar zij hebben ook allerlei grotere en kleinere winkeliersverenigingen en organisatiebureaus als vaste klant.
 
Door Corona is de informatie hieronder verouderd. Toch laten we het staan om te laten zien wat we onder normale omstandigheden organiseren.
 
- Inschrijfformulieren

Hopelijk mogen wij u als deelnemer begroeten op een van onze evenementen. Heeft u nog vragen, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


naar boven...