fbpx

Groët Bliëricks Ontbijt

Komt u zondagochtend 17 juli gezellig samen ontbijten op de winkelstraat van Blerick-centrum? Dat is wat vorig jaar tijdens de actie Hert veur Venlo werd geintroduceerd. Aanvankelijk een actie om de ondernemers in het centrum een hart onder de riem te steken. Om in lastige Coronatijden toch samen de schouders eronder te zetten en samen te komen. Het werd een succes en de vraag van bewoners om ook deel uit te maken van het ontbijt kwam de winkeliers al snel ter ore. Daar hebben we dit jaar iets op gevonden!


Beste bewoner, bezoeker, ondernemer, vastgoedeigenaar en medewerker in Blerick-centrum,
In navolging van vorig jaar, wordt er dit jaar weer een Groët Bliëricks Ontbijt georganiseerd. Op zondag 17 juli toveren we de Kloosterstraat weer om tot een groot openlucht-restaurant. En dit jaar breiden we voorzichtig uit. We geven niet alleen de ondernemers en eigenaren de kans om aan te sluiten. Ook bewoners en bezoekers mogen een plaatsje reserveren. U kunt er dus ook deel van uitmaken!


RESERVEER UW PLEK!
De kosten bedragen 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u ook muzikaal entertainment van Drumfanfare Blerickse Herten en Marieke Smid. U kunt kaartjes kopen bij Pijpers brood en banket. A.u.b. betalen bij inschrijving. Er zijn maximaal 200 plaatsen, dus ben er snel bij. We maken er een geweldige zondagochtend van (Bij slecht weer wijken we uit naar 't Raodhoes, dus het gaat altijd door!)

💙 BELEEF HET IN BLERICK 💛
kloosterstraat ontbijt

naar boven...