fbpx

FASHION, FOOD & FUN!

Winkelhart Blerick presenteert zich samen met Winkelcentrum de Wieën weer op haar best tijdens het FASHION, FOOD & FUN EVENT op 7 oktober aanstaande. Kom gezellig naar het overdekte Winkelcentrum de Wieën en geniet van al dat lekkers en leuks! Er staat u weer een geweldig gevuld programma te wachten!

Fashion, Food & Fun Blerick

813 fashion food fun poster update lr

De zaterdag staat onder andere in het teken van de najaarscollectie en van de nieuwe menukaarten. Modehart Blerick presenteert de najaarscollectie over de rode loper, in overdekt Winkelcentrum de Wieën, gratis toegankelijk voor iedereen! Dit wilt u echt niet missen! Om 12.30u en om 14.30u zullen vele modellen de nieuwste Fashion presenteren. Naast de Blerickse modetrends, zullen de overige winkeliers zich ook presenteren op hun eigen wijze. En let op! Kom goed gekleed want ook de Blerickse Modepolitie sluipt door hartje Blerick, op zoek naar goed en slecht geklede mensen! Staat u er bij de modepolitie goed op, dan maakt u kans op een mooie modeprijs! Uiteraard zal Chielke ook over de rode loper gaan en is er voor een hoop entertainment gezorgd. Hieronder treft u het complete programma:

  • 12.00u start Fashion. Food. Fun in overdekt Winkelcentrum de Wieën
  • 12.30u rode-loper-show ronde één met de aftrap door Urban Dance Studio en de jarige Chielke volgt!
  • 13.15u kick-off van de Noord Kaap Challenge met de VenloRiders
  • 13:30u spetterend optreden van Kristel Roulaux
  • 14.15u traktatie van Chielke aan Wieger, de vinder van het drakenei!
  • 14:30u rode-loper-show ronde twee met Chielke voorop!
  • 15.30u Urban Dance Studio Final en prijsuitreiking "bestgeklede persoon" door de modepolitie!

Het geheel wordt aangekleed met een themamarkt en ondersteund door DJ Stevie! Het wordt een supergezellige middag! Zorg dat u erbij bent! Vanwege het slecht weer zal alles binnen in overdekt Centrum de Wieën plaatsvinden, dus niet op de Kloosterstraat. 

EXTRA

Naast deze activiteiten zijn er shows bij Berden Mode en Rooijakkers Mode. In de avond is er een kapsalonconcert door Linda Zijlmans bij Huizenaar Kappers!


naar boven...