fbpx

Spaar Chielkes kermismunten

Het is weer bijna Pinksteren, en dat betekent automatisch dat de Blerickse Pinksterkermis er weer aan komt! Om de bezoekers van Centrum Blerick ook een plezierig bezoekje aan de Pinksterkermis te gunnen, wordt er samen met vele Blerickse ondernemers een speciale spaaractie opgezet. Zo wordt winkelen in Blerick nog aantrekkelijker en bieden we bezoekers een voordelig dagje kermis! Want laten we eerlijk zijn, ook aan het bezoek van de kermis hangt toch best een prijskaartje.

ACTIEPERIODE

Koop in de actieperiode van 24 mei tot en met 7 juni bij één van de deelnemende ondernemers, en ontvang gratis Chielkes kermismunten met een waarde van €1,- korting per munt! De winkeliers bepalen zelf de actie en de Chielkes Kermismunten kunt u alleen tijdens de Blerickse Pinksterkermis van 7 tot en met 12 juni gebruiken. Hier staan alle spelregels.

albert Heijn en jumbo de Wieen

Albert Heijn Blerick en Jumbo de Wieën zijn hoofdsponsors van de Chielkes Kermismunten actie. Bij deze 2 supermarkten ontvangt u bij iedere 25 euro aan boodschappen, één kermismunt gratis!

De Paerdskoel Blerickt Raodhoes Gooije Raod Blerickwijkoverleg Blerick

  • De deelnemers van deze actie vindt u op de pagina DEELNEMERS (klik op de link)
  • De spelregels van deze actie vindt u op de pagina SPELREGELS (klik op de link)

online poster Chielkes sparen Blerickse pinksterkermis

naar boven...