fbpx

1 uur langer parkeren in blauwe zone!

PARKEERTIJD MET 1 UUR VERLENGD IN CENTRUM BLERICK
Beste bezoeker, winkelier, bewoner van centrum Blerick. In Blerick-centrum is de parkeertijd in de blauwe zone verlengd met 1 uur. In dit gebied kunt u vanaf nu (maximaal) 3 uur gratis parkeren, met gebruik van de parkeerschijf. De blauwe zone is te herkennen aan de blauw geschilderde stoeprand en wordt daarnaast aangegeven met een verkeersbord “parkeerschijfzone”.

DE PARKEERLIMIET VAN 3 UUR GELDT OP DE VOLGENDE TIJDEN
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag van 08:00 tot 18:00u. Vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur. Buiten deze tijden kunt u vrij parkeren.

GASTVRIJ WINKELCENTRUM
Natuurlijk leven we nu in een aparte tijd, waarbij het Corona-virus ons ritme bepaalt. Winkels sluiten, winkels verkorten hun openingstijden, maar er zijn natuurlijk ook nog veel winkels geopend. Steun de lokale winkelier in Blerick-centrum en doe uw boodschappen en andere aankopen in hartje Blerick. Om het winkelen en doen van boodschappen zo nuttig en aangenaam mogelijk te maken, wordt u gratis parkeren aangeboden. We doen dat in Blerick-centrum middels de blauwe zone zodat de parkeerplaatsen ook zoveel mogelijk voor bezoekers beschikbaar zijn. We hebben in overleg met de gemeente de tijd verlengd van 2 naar 3 uur, zodat u straks in betere tijden, na het winkelen, ook nog een hapje kunt eten of anderzijds langer in het centrum kunt verblijven. 

We wensen u veel winkelgenot in hartje Blerick!

wij zijn geopend

naar boven...