Weekmarkt Blerick, nieuwe stijl

De Blerickse Weekmarkt op vrijdag staat in de wijde omgeving bekend als een gezellige en gevrarieerde markt. Nu de Kloosterstraat er weer optimaal bij ligt, kan de Weekmarkt ook weer haar positie innemen. De opstelling zal iets anders zijn dan voorheen. Alles schuift op naar Winkelcentrum de Wieën, zodat het Antoniusplein, ook wel het horecaplein van Blerick genoemd, meer ruimte krijgt om tijdens activiteiten extra uit te pakken. Daarnaast is de markt door een compactere opzet gezelliger en wordt er ruimte gecreëerd voor horeca-ondernemers om een terras te plaatsen. Dit geldt voor Home Lunch & Lounge, De ijssalon en Bakker Bart. Hieronder treft u het complete overzicht.

4 november feest!

We lieten dit natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan in Winkelhart Blerick, daarom hebben de marktlieden van Weekmarkt Blerick een vrolijke vrijdag bedacht. Weekmarkt Blerick start als gewoonlijk om 14u. Er werden gratis appelflappen met warme chocomel geserveerd en er was een puzzel-speurtocht met letters over de hele Weekmarkt Blerick! De uitslag van die puzzeltocht wordt op 25 november tijdens de weekmarkt bekend gemaakt.

Download de flyer

Hieronder staat het complete overzicht van de nieuwe opstelling. Afgelopen weken werden er flyers uitgedeeld. Heeft u deze gemist? Dan kunt u via deze link de flyer downloaden en uitprinten. Zo raakt u de weg niet kwijt tijdens het boodschappen doen :)

We zien u graag in Winkelhart Blerick.

 

Weekmarkt Blerick plattegrond