INVOER BLAUWE ZONE (parkeerschijf)

PER 17 JULI 2017 IN CENTRUM BLERICK
Beste bezoeker, winkelier, bewoner van centrum Blerick. Vanaf maandag 17 juli gaat in het centrum van Blerick de blauwe zone in. In dit gebied kunt u (maximaal) 2 uur gratis parkeren, met gebruik van de parkeerschijf. De blauwe zone is te herkennen aan de blauw geschilderde stoeprand en wordt daarnaast aangegeven met een verkeersbord “parkeerschijfzone”.

DE PARKEERLIMIET VAN 2 UUR GELDT OP DE VOLGENDE TIJDEN
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag van 08:00 tot 18:00u. Vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur. Buiten deze tijden kunt u vrij parkeren.

GRATIS PARKEERSCHIJF VANAF 17 JULI
Winkelhart Blerick biedt bezoekers gratis een parkeerschijf aan. Deze zijn vanaf 17 juli bij de winkels in het centrum verkrijgbaar, zolang er voorraad is.

GASTVRIJ WINKELCENTRUM
Tijdens de vakantiemarkt op 17 juli zal nog niet worden gehandhaafd. Dan verwachten we nl. duizenden bezoekers in Blerick die nog kennis moeten maken met de nieuwe verkeerssituatie. We zijn blij dat we u in ons centrum nog steeds gratis een parkeerplek kunnen aanbieden. Met de blauwe zone komt er meer parkeergemak voor de bezoekers en het winkelend publiek. We wensen u veel plezier in hartje Blerick!